Patricia Paay: Plassen, filmen, terugkijken

Weten jullie het nog? Patricia Paay zit op haar knieën in een groot leeg bad terwijl er opeens een piemel in beeld verschijnt. Hoe de eigenaar van de piemel filmt terwijl hij haar vol zeikt?

En nee: Het beruchte seksfilmpje is niet door een hack of door een wraakzuchtige buurman verspreid. Het verhaal blijkt iets genuanceerder te liggen.

Paay heeft toegegeven dat zij het filmpje 2 jaar geleden in een balorige bui samen met een ex vriendje gemaakt heeft.

Ik heb dat filmpje twee jaar geleden in een balorige bui met een exvriendje gemaakt, omdat ik nu eenmaal een type ben dat van uitdagingen houdt. Ik ben gek op dingen uitproberen en wil graag alles eten, proeven en ruiken…
Paay in het programma Linda’s Zomerweek

Volgens weekblad Panorama vond Patricia Paay het wel een opwindend idee dat een vriendje over haar heen plast.

Eerder zei Johan Langereer, advocaat van Paay, nog het volgende:

Nee, Patricia wist niet dat ze werd gefilmd. En buiten dat: wie kan met honderd procent zekerheid zeggen dat zij het is die in het filmpje wordt ondergeplast?
Johan Langereer, advocaat van Paay

Nepnieuws

Patricia Paay heeft blijkbaar keihard lopen liegen. Een andere website ‘QUOTE‘, spreekt zelfs van ‘Het grootste nepnieuws van 2017’. Volgens deze site bemiddelt Paay ook in seksdates.

Paay bemiddelt onder meer in seksdates blijkt uit de appjes. Zo deelt Paay niet alleen erotische video’s van haarzelf, ook seksfilmpjes van vriendinnen worden ongevraagd verstuurd aan vrienden en bekenden. De kans is groot dat het plasseksfilmpje uit deze groepseksapp is gelekt.
Website: Quote

Hiermee krijgt de ‘plasseksvideo-rel’ een onverwachte ontknoping.

En nee, dit alles hebben wij niet verzonnen!

Bronnen:

QUOTE

Panorama (via Blendle)

Delen
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar