Sylvana Simons verandert partijnaam van BIJ1 naar SCH

Het zit Sylvana Simons niet echt mee met haar nieuwe partij. Haar partij bestaat nog geen jaar maar ondergaat nu al voor de 3e keer een naamsverandering.

Sylvana Simons moest al eerder Artikel 1, de oorspronkelijke naam van haar partij, op last van de rechter veranderen. Daarna veranderde zij de naam van haar partij in ‘Bij1’. Een groep therapeuten uit Noord-Holland was hier echter niet zo blij mee. Zij werken namelijk onder de naam ‘Praktijk Bij1’ en waren not amused van Sylvana`s keuze. Praktijk Bij1 gaf al eerder aan niet benaderd te zijn door Simons of zij de naam ook mocht gebruiken. Ook zaten zij daar allerminst op te wachten.

Sylvana had in de eerste instantie schijt aan de therapeuten en gaf hun geen gehoor. Zij ging stug door met het gebruik van de naam ‘BIJ1 voor haar partij.’ Op de valreep van dit jaar lijkt Sylvana toch eieren voor haar geld gekozen te hebben. Sylvana heeft laten weten de naam ‘BIJ1’ per direct te laten vervalen als naam van haar partij. Zij gaat door onder de naam ‘Partij SCH’.

SCH

Voor zover bekend is de naam ‘SCH’ nog niet eerder voorgekomen als bedrijfsnaam of politieke partij. SCH staat voor de afkorting ‘Sylvana
Confusa Hominem’. Sylvana heeft zich bij haar keuze laten inspireren door de Latijnse taal. De naam ‘Sylvana’ in combinatie met de Latijnse woorden ‘Confusa Hominem’ hebben uiteindelijk de doorslag gegeven voor de 3 letters van haar (alweer) nieuwe partijnaam.

Zeer vervelend

Sylvana zelf vindt het zeer vervelend dat zij alweer haar partijnaam moet veranderen. Volgens Sylvana lukt het haar op deze manier niet om leden voor haar partij te werven. Na één jaar is zij zelf nog steeds het ‘enige’ lid van haar eigen partij. Anderen geven aan dat  Sylvana helemaal niets van snapt van politiek. Sylvana zou alles verkeerd opvatten en een eigen draai aan de feiten geven. Dagelijkse dingen zouden door Sylvana compleet verkeerd vertaald worden.

Hopelijk weet Sylvana haar partijnaam deze keer ‘wel’ te behouden. Het wordt intussen namelijk nogal verwarrend met al die verschillende namen.

Delen
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar