Voltooid leven pil voor 60 plusser in de maak

Een farmaceutisch bedrijf is momenteel bezig met de ontwikkeling van een pil voor 60 plussers die klaar zijn met hun leven. 

De voltooid leven pil is binnen korte termijn voor alle 60 plussers in Nederland beschikbaar.

Aan de pil zouden volgens de makers een hoop voordelen zitten. Mensen die gelijk tekenen voor de voltooid leven pil hoeven geen pensioen meer af te dragen. Hun netto maandinkomen zal hierdoor fors stijgen.

Voltooid leven

Veel mensen in Nederland zien het leven niet meer zitten nadat zij de 60 gepasseerd zijn. Zij zijn vooral angstig voor de horrorpraktijken die zich in de Nederlandse bejaardenhuizen afspeelt. Liever zouden deze mensen graag in hun eigen huis blijven wonen. Door allerlei regeltjes, die door de overheid bedacht zijn, is dit vaak niet mogelijk.

Horror in Nederlandse bejaardentehuizen

De meeste 60 plussers willen onder geen enkel beding naar een bejaardentehuis toe. In veel bejaardenhuizen mag men niet zelf bepalen wat men eet en is maximaal 1 keer per week onder de douche geen uitzondering. Treiterijen, seksueel ongewenst gedrag en geweld schijnen veel voor te komen in de Nederlandse horrorhuizen voor oudjes.

Onlangs zijn er zelfs invallen gedaan in een aantal bejaardentehuizen in Groningen omdat daar illegaal bingo gespeeld zou worden. Hierbij is alle apparatuur die voor een bingo noodzakelijk is in beslag genomen. Zelfs de geluidsinstallatie bleef hierbij niet ongemoeid.

Voltooid leven pil

Binnenkort kan iedere 60 plusser zich dus bovenstaande ellende besparen met de voltooid leven pil. De pil zal niet worden vergoed door de basisverzekering maar dit zal geen groot probleem zijn. De pil kost namelijk maar slecht 5 euro. Voor de prijs hoeft men het dus niet te laten.

Delen
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar